follower

Thursday, 2 April 2015

goodnight :]

6 sem bersama senang susah.. wish list banyak dah ni.. dapat result.. BOOMM!! kawan2 berjaya habis.. kita sorang2 termenung ada 1 subjek gagal. apa rasa??? 

sem 7 bermula sorang2.. lone ranger.. makan sorang.. pergi kelas sorang.. semua aktiviti kolej tak join.. masuk kelas semua budak sem 6.. belagak ya amattt.  sem paling neraka sekali. masa ni lah rasa tersangatlah berdikari.. apa boleh buat.. benda nasib. aku pon x nak. hah!! k lastly tgk result.. senyum lebar. tamat

4 bulan tak kerja. tak terfikir pon nak kerja. bila kawan dah pergi oversea bagai mula la rasa nyesal tak kerja awal2.. kumpul duit, ayah banyak tolong carikan kerja. lastly dapat.... alhamdulillah . it's legal firm !! 

"perghh best nya dapat legal firm" "hebat lah kau" "cam mana boleh dapat" "gempak r.." please la..ni semua cam shit la aq dgr... ini lagi satu neraka... sebulan lebih tahan then belah bagaikan juara. besar mana pon pangkat kita... please... hormat orang bawah.. mengajar dan kurang ajar benda berbeza ya. kita cukup sempurna tuhan cipta.. ada tangan..kaki..guna sebaiknya lah... bukan tunjuk benda2 pakai kaki. nak ludah je kau time tu :)

baru tahu cari kerja tu bukan senang.. 

1 comment: